Vanloda

Uw specialist in Carrosserieen en Food Trucks

Wat is een Vanloda? Dit is een draagbaar palletlaadsysteem, speciaal ontwikkeld voor bestelwagens welke bestaat uit een pneumatisch bediend omhoog en omlaag rol bed. Voor kleine voertuigen kan veilig en snel drie tot vier pallets geladen worden tot 1000 kg met verschillende afmetingen. Je kan onder andere kooi pallets, stellages, post pallets en slip vellen hiervoor gebruiken.

Het rol bed wordt aangedreven door een 12 volt lage stroomcompressor. Dit is intern gemonteerd binnen de rol bed afmetingen. Dit word aangesloten op de 12V aansluiting van de transportwagen. Het Vanloda pallet laadsysteem is voorzien van een luchtbediende klep en kan gedeactiveerd worden via de deursluiting ingeval van een bedieningsfout.

De voordelen van Vanloda.

  • Het is veilig, de bestuurder hoeft de bestelwagen niet te betreden om de pallets te laden of lossen
  • Het laad en los moment is aanzienlijk korter
  • Vanloda is eenvoudig en zonder gereedschap te installeren of over te zetten van voertuig naar voertuig
  • De installatie is binnen een uur klaar

Vanloda is ideaal voor iedereen die bij het laden van bestelwagens worstelt om zware pallets in en uit hun bestelwagen te verplaatsen. Het Vanloda systeem is ideaal als bestelbusaccessoires voor de levering van pallet goederen. Denk hierbij een papier, pakjes industrie, kantoorapparatuur, voedsel- en drankenmarkten.