Service System

Uw specialist in Carrosserieen en Food Trucks

Bent u op zoek naar de ideale inrichting voor uw bedrijfswagen? Met de modulaire systemen van Service System kunt u zelf de ideale inrichting voor uw behoeften samen stellen. Het ook mogelijk om te kiezen uit een vooraf samen gesteld kastsysteem.

Duurzame materialen en lichtgewicht materialen
Service System Kastsystemen bestaan uit poedergelakt aluminium in combinatie met staal. De constructieve delen welke voor stijfheid en sterkte zorgen zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Dit wordt afgewisseld met hoogwaardig aluminium voor een laag gezamenlijk gewicht. Dit maakt het Service System een van de lichtste systemen op de markt is. Voor de kunststof onderdelen worden enkel hoogwaardige kunststof gebruikt zoals PP, ABS en PS.

Niet alleen kunt u de plaatsing van de kasten elf samenstellen maar ook de soort kasten, de inrichting en de accessoires voor de kasten zijn vrij voor u te kiezen. Aan de hand van uw wensen wordt er voorafgaande aan de bestelling een 3D tekening van de inrichting van uw bedrijfswagen gemaakt. Mocht u na het ervaren van de inrichting toch nog een aantal aanpassingen of extra accessoires willen toevoegen, is dat geen enkel probleem. Dooradt Service System werkt met een modulair systeem, kunt u de indeling van uw bedrijfswagen blijven aanpassen naar uw behoeften.

Alle delen zijn behandeld tegen beschadigingen en roestvorming doormidden van keramisch achtige poedercoating. Hierdoor hebben de kastsystemen een lange levensduur, om u te overtuigen biedt Service System een standaard garantie van vijf jaar op materiaal fouten, fabricage fouten of ondeugdelijkheid van het kastsysteem.