Schade herstel

Uw specialist in Carrosserieen en Food Trucks

Schade ? Niet zo mooi.

Het stilstaan van u bedrijfswagen kost geld, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zetten wij alles op alles op die stilstand, bijvoorbeeld door schade of onderhoud, zo veel mogelijk te beperken. Wanneer u een schade aan uw laadbak heeft, zullen wij eerst een noodreparatie uitvoeren zodat u uw werkzaamheden in de tussentijd kunt voort zetten.

Zodra u bent langs gekomen, of als wij duidelijke afbeeldingen en/of omschrijvingen van u hebben ontvangen, zullen wij vrijblijvend een schade taxatie rapport opstellen. Als u liever alles uit handen wilt geven, dan kunnen wij de schade direct met de verzekering afhandelen door middel van een acte van sessie.

Interne en externe schade.

Schade aan de laadbakken is vaak niet alleen de aan de buitenkant zichtbaar. Ook aan de binnenkant kan er schade ontstaan door het dagelijks in en uit rijden van uw te vervoeren goederen. Wij specialiseren ons ook in het repareren van zowel interne als externe schades en / of aanpassingen om de ernst van de schade te beperken. Eventueel zelfs te voorkomen zoals bijvoorbeeld het versterken van de schoprand.