Maxilift laadkraan

Uw specialist in Carrosserieen en Food Trucks

Maxilift is uniek doordat het volledig gespecialiseerd is in compacte laadkranen speciaal voor lichte bedrijfswagens en aanhangwagens. Maar ook voor landbouwwerktuigen, schepen, rups-onderstellen of vast montage. Maxiliften zijn compact, licht, sterk, geavanceerd en eenvoudig te bedienen.

Maxilift is volledig gespecialiseerd in T-kranen van 0.5 tot 5 ton* meter en heeft daardoor geen kranen met knikgiek in haar programma. De vele versies en varianten zorgen ervoor dat er altijd wel een geschikte uitvoering en een uitgebreid leveringsprogramma met diverse versies, opties, accessoires beschikbaar zijn. De Maxilift laadkraan voldoet als een van de weinige laadkraan merken aan de H2B3 normering waarbij de intensiteit en duurzaamheid zijn getest.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?
Neem contact op via 0113-211 682

Conform de Europese norm EN12999 moeten laadkranen die meer dan 1.000 kg kunnen tillen, onder alle omstandigheden stabiel zijn. Dat wil zeggen dat het maximaal te heffen gewicht moet worden begrensd op 990 kg, of dat de laadkraan moet worden voorzien van een Last Moment Beveiliging met Stabiliteit Controle Unit (LMB+SCU). Vroeger was het voldoende om een sticker op de laadkraan te plakken met maximaal 990 kg er op maar dat is niet meer voldoende. Als een laadkraan niet meer dan 990 kg mag tillen, dan moet dat technisch ook niet mogelijk zijn. Vandaar dat wij de laadkraan kunnen voorzien van een weegcel (Limiting Load Cell + LLC) die het maximaal te heffen gewicht daadwerkelijk begrenst op 990 kg.