Koelvriesbakken

Uw specialist in Carrosserieen en Food Trucks

Lecapitaine, de grote naam van het industiele koellichaam.

Lecapitaine is gespecialiseerd in de productie van koelboxen en ontwerpt zowel standaardproducten als op maat gemaakt plancher- of chassiscabines in kleine of grote volumes. Elk beroep heeft zijn eisen op het gebied van functionaliteit, ergonomie en voorschriften. Met de koelvriesbakken van Lecaptiaine kunnen wij u de beste oplossing volgens uw behoeften bieden.

De garantie van een gecertificeerde fabrikant ‘kwaliteitsoperator’

Het assortiment van Lecapitaine combineert de kwaliteit van koud met een reactie die rekening houdt met al uw operationele beperkingen. Ze bieden vele modellen gekoelde en iso-thermische voertuigen, in kleine of grote volumes, standaard of op maat. Even als een breed scala aan apparatuur en faciliteiten. Dankzij een ‘open’ productieproces kunnen ze flexibiliteit en reactie vermogen combineren en aan alle verzoeken in zeer korte tijd voldoen.

EasyAcc’Air

Onder de categorie Carrosseriefabrikant van de Transport Solution Innovation Award 2017 werd Lecapitaine bekroond voor zijn sectionaaldeur EasyAcc’Air. Een innovatie die het laden en lossen van gekoelde vrachtwagens in stedelijke omgevingen aanzienlijk vergemakkelijkt. De EasyAcc’Air is speciaal ontwikkeld voor voertuigen die goederen in gecontroleerde temperaturen distribueren en is de perfecte illustratie van de uitdrukking ‘Open Sesame!’. Hierdoor worden het gebruiksgemak en technische prestaties gecombineert. Dubbel gepatenteerd, dit innovatieve ontwerp is het resultaat van een bijzonder doordacht overweging in termen van kinematica, waarbij het openingssysteem op geen enkele manier invloed heeft op de totale hoogte van het voertuig en een 100% open laadruimte mogelijk maakt. Om ervoor te zorgen dat de koelcel perfect geisoleerd blijft heeft dit nieuwe, klasse-C gecertificeerde deurtype een geautomatiseerd opblaasbaar scharnier voor de perfecte afdichting. Waardoor klanten de koelketen aanzienlijk kunnen optimaliseren en tegelijkertijd het transport van producten kunnen beveiligen.