Inbouw Ruiten

Uw specialist in Carrosserieen en Food Trucks

Inbouw ruiten worden ingebouwd in een bestelwagen. De voornaamste reden om te kiezen voor het inbouwen van één of meerdere ruiten in het verhogen van de verkeersveiligheid.

Om naar buiten te kunnen kijken door de gesloten bestelwagen zal er eerst een gat in het plaatwerk geknipt moeten worden. Het knippen van het staal wordt uitgevoerd met een speciale knabbelschaar. Nadat het gat is geknipt wordt het plaatwerk behandeld met primer om roest te voorkomen. Daarna word het netjes afgewerkt met een rubber u-profiel zodat het er van binnen en buiten mooi uitziet.

Na het afwerken van het plaatwerk zullen alle inkijkhoeken van het glas worden afgewerkt met een foam rand. Hierdoor is die kit niet zichtbaar op open stukken. De ruit word behandeld met activator, zodat de kit goed hecht. Als dit is behandeld wordt de kit aangebracht en de autoruit geplakt op de bestelwagen.

Een ruit laten inbouwen?

CBG biedt u een ruime keuze aan ruiten. Wij bieden groen gekleurde ruiten, privacy gekleurde ruiten, glaslook panelen en half sliders aan.*

  • Groene ruiten: helder groen glas 77% lichtdoorlatend
  • Privacy ruiten: geblindeerd glas 17% lichtdoorlatend
  • Glaslook panelen: zwart paneel welke op het plaatwerk wordt gemonteerd
  • Half slider: te openen door middel van een schuivende ruit